Gotovo je! Artur i Pjanić potpisali danas, a dresove menjaju na jesen!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.06.2020.
23:36
Izvor: Sportske.net

Sve je gotovo, i zvanično!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Artur Melo je Juventusov, a Miralem Pjanić Barselonin - Danas potpisano, u septembru tek u novim klubovima!

Kao što već danima najavljujemo, danas su i Artur i Pjanić odradili lekarske preglede u Torinu, i zvanično zamenili klubove.

Iz nepoznatih razloga, pregledi su trajali daleko duže od očekivanog, čak šest sati, ali su na kraju i Artur i Pjanić uspešno prošli i zamenili dresove.

Doduše, sada se verovatno potpuno nemotivisani vraćaju na treninge svojih sadašnjih timova, pošto su Barsa i Juve morali da izvedu ovaj posao kako bi ispeglali finansijske knjige kod UEFA, a Pjanić i Artur će do kraja sezone igrati za trenutne ekipe.

Svi relevantni izvori i mediji su potvrdili večeras identične brojke - Artur je potpisao ugovor sa Juventusom do 2025. godine uz godišnja primanja od 5,5 miliona evra, dok je Pjanić sa Barsom potpisao do 2024. i platu od 7,5 miliona evra.

Artur je već sleteo nazad u Barselonu, gde će se od ponedeljka pripremati za nastavak sezone sa svojim timom, dok će Pjanić pokušati da osvoji četvrtu uzastopnu titulu sa Juventusom pre selidbe u Kataloniju.

Treba napomenuti još jednu zanimljivost, a to je da će obojica pokušati da osvoje i toliko čekanu Ligu šampiona i da bi čak i mogli međusobno da se susretnu u završnici.

Ipak, pre toga Juventus treba da nadoknadi 0:1 iz Liona, a da Barselona pobedi Napoli posle 1:1 na San Paolu i da tako obezbede učešće na završnom turniru u Lisabonu.

Eto, još malo apsurda u ovom poslu, koji je morao da bude sklopljen pre 30. juna.

Podsetnik za kraj - Juventus je platio Barseloni 70 miliona i dodatnih pet kroz bonuse, a Katalonci su uzvratili sa 10 manje - 60 miliona + pet kroz bonuse.

Barselona i Juventus će u ponedeljak zvanično potvrditi oba transfera.

baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud10
Monday, 29.06.2020
05:55

Svaka cast uspesan transfer..inbecili...

avatar
petar8
Monday, 29.06.2020
01:07

Jos jedan barcin promasaj

avatar
damjan89
Monday, 29.06.2020
00:13

Barselona posluje kao Zvezda i Partizan, prodas dobro jeftinije, a kupis gore i platis skuplje...Ovaj Pjanic igra dobro zadnje dve sezone, a jos toliko dobrih sezona ima u nogama, a Artur ce tek da sazri i da pokaze da je klasa. Juventus kao da ih omadjijao.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 28.06.2020
23:42

Sve mi se cini da na kraju mi ispadamo magarci , a Barca bice veliki pobednik , iako trenutno mozda i ne izgleda tako ! Sve na stranu , ali 70 milki za Artur ?!?!