GOTOVO JE - Haland ima novi klub!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 09.05.2022.
09:17
Izvor: Sportske.net

Posao godine, možda i decenije.

EPA-EFE/LARS BARON / POOL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Povezane vesti

Saga o prelasku Erlinga Halanda u Mančester siti je završena. Jedan od najboljih napadača na planeti postaće "Građanin" ovog leta.

Ugledni "Atletik" javlja da je, posle višemesečnih pregovora, mladi Norvežanin dogovorio sve lične uslove sa Sitijem, i da će se preseliti na "Etihad" naredne sezone.

Za 21-godišnjaka bili su zainteresovani I Real i Barselona, ali je odlučio da krene stopama svog oca i obuče svetlo plavi dres kluba iz Mančestera.

Ostaje samo da Siti aktivira otkupnu klauzulu od 75 miliona evra i tako ozvaniči transfer Halanda iz Dortmunda.

Ubojiti golgeter predstavljaće budućnost aktuelnog prvaka Engleske, a njegv cilj biće osvajanje Lige šampiona sa Mančester sitijem i "Zlatna lopta" za najboljeg igrača na planeti.

Haland ima neverovatnu statistiku u Dortmundu, postigao je 85 golova na 88 utakmica, ako ovu formu prenese na Ostrvo ekipa Pepa Gvardiole biće "nezaustavljiva".

Mančester siti je lider šampionata Engleske tri kola pre kraja prvenstva. U toku naredne nedelje odigraće se "vanredno" kolo u Premijer ligi. AdmiralBet nudi sjajnu ponudu na Engleze, vaše je samo da pronađete dobitnu kombinaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke