Gotovo je - Milan završio prvi letnji posao!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 19.05.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Nekoliko dana pre odlučujuće bitke za "Skudeto"!

 CESARE ABBATE
CESARE ABBATE

Povezane vesti

Napadač Liverpula Divok Origi biće prvo pojačanje Milana u letnjem prelaznom roku!

Belgijanac je dogovorio lične uslove sa "Rosonerima" i samo ga lekarski pregledi dele od potpisa ugovora sa sedmostrukim šampionom Evrope. Origi u Milan dolazi kao slobodan igrač nakon sedam sezona provedenih na "Enfildu", tokom kojih je u dva navrata išao na pozajmice, prvo u LIl, a zatim i u nemački Volfsburg.

Origi je u poslednje dve sezone retko bio starter kod Jirgena Klopa, većinu utakmica presedeo je na klupi, ali je ipak ostavio jak utisak u dresu Liverpula. Ovaj 27-godišnjak imao je neke nezaboravne trenutke u dresu "Redsa", a posebno će se pamtiti dva pogotka protiv Barselone u revanš meču polufinala Lige šampiona 2019. godine, kada je Liverpul slavio sa 4:0, otišao u finale i osvojio "ušati" pehar.

Priliku da još jednom ispiše istoriju sa Liverpulom Origi će imati u poslednje dve utakmice ove sezone. Već u nedelju je na programu poslednje kolo Premijer lige, pobeda Liverpula protiv Vulvsa uz kiks Mančester sitija protiv Aston Vile, donela bi titulu ekipi Jirgena Klopa. 

Origi će se od Liverpula oprostiti 28. maja u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida u Parizu. Belgijanac je već bio strelac u meču za trofej, kada je 2019. postigao drugi gol protiv Totenhema. Možda još jednom, po poslednji put, zablista u Parizu, a onda je vreme za Milan.

U nedelju se igra poslednje kolo Serije A, Milanu je dovoljan i nerešen rezultat na gostovanju protiv Sasuola za osvajanje šampionske titule. AdmiralBet je spremio sjajne kvote na sve utakmice italijanskog prvenstva, a mi tipujemo na nerešen rezultat u duelu Sasuola i Milana. Kvota je 5!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke