Gotovo je, napadač napušta Atletiko!

Autor: Beta Beta
sreda 27.12.2017.
14:18
Izvor: Beta

Kako prenose portugalski mediji, "Jorgandžje" ostaju bez jedne opcije u napadu.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

Fudbaler Atletiko Madrida Lusijano Vijeto igraće do kraja sezone na pozajmici u Sportingu iz Lisabona, preneli su danas portugalski mediji.

Sporting će na leto imati pravo da otkupi njegov ugovor za 10 miliona evra, navela je "A bola".

Vijeto, 24-godišnji napadač iz Argentine, igrač je Atletika od 2015. godine, kada je plaćen 20 miliona evra Viljarealu. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Sevilji.

Bio je u odličnoj formi u svojoj prvoj sezoni u Španiji, kada je dao 20 golova za Viljareal, ali od tada ima problema da udje u pravu formu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Wednesday, 27.12.2017
15:27

Kako ostaju kad im dolazi Diego Kosta. Igrace Diego i Grizman, Grizman ce poci za čudo miliona i vratiće se Vieto da igra sa Koštom. Ja mislim da je to svima jasno, To što će Sporting moći da otkupi je jedno, a to što Vitolo neće za manju platu tamo je nešto drugo.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 27.12.2017
17:23

Korea je trenutno bolji od Vijeta,cesce igra i od Gameira i sigurno bi on imao vecu minutazu i od Vijeta. Ako ode Grizman,Atletiko ce verovatno traziti veoma kvalitetnog poluspica da igra sa Kostom. Vijeto tesko da moze da zameni Grizmana.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.12.2017
20:19

Drugi su, pre neki dan tek prvi poraz u sezoni, da su dobili imali bi realne sanse sa Dijegom i Vitolom da napadnu Barsu, ovako tesko.