Gotovo je, odlazak koji će Real boleti više od Ramosovog!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 25.07.2021.
16:36
Izvor: Sportske.net

​ Završni pregovori u toku.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Rafael Varan je na korak od odlaska iz Real Madrida i potpisa za Mančester Junajted.

Brojni francuski mediji preneli su iste informacije, koje je potvrdio i Fabricio Romano - Junajted i Real Madrid završavaju detalje oko Varanovog transfera.

Cifre nisu poznate, ali se znaju neke granice - Junajted ni u ludilu neće pristati da plati 60 miliona koliko traži Real, dok Madriđani neće pristati na prvu ponudu koja je iznosila 40 miliona evra. Očekuje se da dobitna formula bude određena suma između uz dodatne bonuse u budućnosti. 

Pouzdani izvori iz Francuske išu da su Real i Junajted danas pregovarali nekoliko sati, te da će ova nedelja biti ključna i verovatno će se dogovoriti i ozvaničiti posao u narednim danima.

Varan se vratio sa pauze, pridružio se ekipi na pripremama, ali se njegov stav nije promenio - želi nove izazove i spreman je da napusti Madrid posle decenije.

Varan je ispisao zlatne stranice u istoriji Reala, ako nas pitate, njegov odlazak mogao bi još više da se oseti nego Ramosov, jer je Francuz u najboljim godinama, gotovo nikada nije povređen i sigurno je pred njih još pet godina na najvišem nivou.

Junajted će dobiti strašno i preko potrebno pojačanje, očekuje se da Varan i Megvajer budu novi udarni tandem i bedem ispred gola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke