Gotovo je, prvi veliki transfer leta! Tonali pristao, ovo je ponuda koju niko ne bi odbio!

Autor: Boris Jovanović
petak 23.06.2023.
07:49
Izvor: Sportske.net

Milan se složio, igrač prelomio!

Povezane vesti

Najveći transfer leta, makar do sada je završen sinoć. Naime, Sandro Tonali je novi fudbaler Njukasla. Italijan je pristao na uslove "Svraka", suma je neverovatna sa obzirom na njegova dosadašnja primanja. Umesto 2.5 zarađivaće 7.5 miliona evra, plus bonuse.

Nije mogao da odoli trostruko većoj plati, a ni Milan ponudi koja je rasla. Ona prva od 60 miliona je odbijena, druga od 70 plus bonusi nije. Naime, uz procenat od buduće prodaje i ako aktivira klauzule Milan bi mogao da inkasira oko 80 miliona evra za svog pleja. 

Njukaslov glavni skaut Stiv Nikson je postigao dogovor sa Tonalijevim menadžerom Đuzepeom Risom. Englezi su otputovali u Kluž gde je Sandro Tonali sa mladom reprezentacijom na EP, u Transilvaniji će fudbaler proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa "Svrakama" koje su dovele prvo letnje pojačanje. Milan će sada tražiti zamenu, u međuvremenu izgleda da su blizu prvog letnjeg pojačanja. 

Sin legendarnog francuskog reprezentativca Lilijana Tirama, Markus je odbio PSŽ, želi u Milan .Napadač kao slobodan igrač napušta Borusiju Menhengladbah i potpisaće četvorogodišnji ugovor sa "Rosonerima" od kojih se očekuje da se ustreme na Fratesija iz Sasuola koji bi mogao da bude zamena za Tonalija, mada se pominje i naš Sergej Milinković Savić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke