Potvrđeno prvo letnje pojačanje Barse za "nulu", još tri stoje u redu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.03.2022.
19:26
Izvor: Sportske.net

Ekskluziva.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Andreas Kristensen je prvo pojačanje Barselone za narednu sezonu.

Đerar Romero je danas uživo u svom "tviču" potvrdio da je Danac dogovorio sve uslove i da će potpisati ugovor na četiri godine.

"Dogovor je postignut, sve je dogovoreno, Kristensen će biti prvo pojačanje Barse na narednu sezonu. Samo čudo može da pokvari ovaj posao", rekao je Romero, jedan od najpouzdanijih katalonskih novinara.

Ovaj 25-godišnji Danac postaje slobodan na leto, pošto je odbio sve ponude Čelsija za nastavak saradnje i zaintrigiran je projektom Barse na čelu sa Ćavijem Ernandesom. 

Ipak, to nije sve, jer istovremeno, katalonski izvori tvrde da je ovo tek početak i da će Kristensen biti samo prvi u nizu slobodnih igrača koji stižu na "Kamp nou".

Sledeći su Frenk Kesi i Sezar Aspilikueta, koji su takođe blizu dogovora. Kesija je Ćavi lično zvao, dok Aspilikueta želi da se vrati u domovinu zbog želje svoje porodice. Španac ima na stolu ponudu ugovora do 2024. godine i veoma je blizu da kaže "da".

Četvrti "slobodnjak" koji se sve intenzivnije povezuje sa Barsom je desni bek Ajaksa Nusair Mazraui. On je potvrdio da napušta Ajaks posle 12 godina i da neće produžiti ugovor.

Dolazak Aspilikuete i Mazrauija ujedno bi značio da Dani Alveš neće dobiti novi ugovor, trenutni mu ističe 30. juna, te da će Seržinjo Dest biti prodat. 

Sve u svemu, Kristensen je prvo Barsino letnje pojačanje, čekaju se Kesi, Aspilikueta, Mazraui i ono najzvučnije - Haland, ali to je i dalje veoma, veoma teško...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke