Gotovo je - Vlahović potpisao, postavlja se jedno pitanje!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 09.08.2021.
10:33
Izvor: Sportske.net

Zaključeno je, kažu Italijani.

 EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Fudbalski klub Fjorentina i srpski napadač Dušan Vlahović dogovorili su produžetak saradnje, prenose italijanski mediji.

Pisali smo prethodnih dana da je Vlahovićev agent Darko Ristić stigao u Firencu na pregovore sa Fjorentinom, ali je bilo pitanje da li će se zaključiti nova, međusobna saradnja ili će diskutovati o transferu. Ispostavilo se da su govorili o oba, ali pre svega, o Vlahovićevom novom ugovoru.

Naime, bivši polaznik Partizanove škole postpisaće sa "violom" ugovor na tri godine, uz značajno povećanje plate koja će prema novom dogovoru iznositi tri miliona evra po sezoni.

Italijanski mediji navode da je u ugovor uneta otkupna klauzula od 70 miliona evra, ali postavlja se novo pitanje od šustinskog značaja - hoće li ona moći da se aktivira odmah po potpisivanju saradnje ili tek narednog leta?

Inter je poslednjih dana, nakon što je bilo poznato da će Romelu Lukaku napustiti "Meacu" pokazao interesovanje za dvadesetjednogodišnjeg Srbina, a od ranije se pisalo o Totenhemu.

Vlahović je prošle sezone postigao 21 pogodak na 37 utakmica u Seriji A. Potpuno je eksplodirao u drugom delu šampionata kada je bio jedna od centralnih figura tamošnjeg šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke