Gotovo, još jedan odlazak sa "Enfilda"!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 06.08.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Stigla i potvrda.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kao što smo najavili, mladi Hari Vilson napušta Liverpul i ovog leta, seli se na novu pozajmicu, ovoga puta u Premijer ligi.

Igraće za ekipu Bornmuta kao pozajmljeni igrač "Redsa" u narednih godinu dana, Klop je hteo da ga proda, ili da mu ukaže šansu u rotaciji, nije bio za to da Velšanin ide na novu pozajmicu, ali je ponuda Bornmuta verovatno promenila stav nemačkog trenera, te ćemo mladog krilnog fudbalera u nastupajućoj takmičarskog godini gledati u dresu "Trešnjica" u Premijer ligi.

Vilson je minule sezone bio jedan od najboljih pojedinaca Derbi kauntija u Čempionšipu, skrenuo je pažnju brojnih klubova, ovog leta je bio odličan na pripremama sa Liverpulom, ali to nije bilo dovoljno da dobije šansu na "Enfildu", odlazak kod Edija Haua će mu biti finalni ispit.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lpool
Wednesday, 07.08.2019
09:57

Nije ovo lose, cak sta vise odlicno za fantazi tim :D P. S ako je tacno da farsa nudi kutinja za 20 mil za sezonu to bi stvarno morali da iskoristimo, necemo imati obavezu da ga kupujemo a moze mnogo da pomogne jer nemamo dovoljnu sirinu u napadu.

avatar
Patrick Berger
Wednesday, 07.08.2019
08:14

Mizda I naj-bolje resenje za Vilsona, pozajmica u Premijer ligi. Prosle godine idlicno odigrao u Cempionsipu, sad mu je prilika da se pokaze na velikoj sceni, svakako korak napred! Talenat I fudbalsko umece nisu sporni, Ali za igranje na najvisem nivou je potrebna konstantnost, a Vilson mi se nekako gubi na terenu, sa bjjeskovima s vremena na vreme (protiv Lions). Sad ili nikad!

avatar
L F C
Wednesday, 07.08.2019
00:18

Najbolja situacija za mladog vilsona, bice u jednoj od najacih liga na svetu, imace minute i sto je najvaznije imace sansu da se pokaze i da se vrati u liverpul jaci i bolji. Srecno ti bilo i vrati nam se jaci i bolji, puno srece u bormutu.