Gotovo - Kesi je Barsin, poznati svi detalji!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.03.2022.
10:05
Izvor: Sportske.net

Kapiten Milana stiže kao drugo pojačanje.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kapiten Milana Frank Kesi i definitivno će od leta pojačati Barselonu u koju stiže kao slobodan igrač pošto će mu 30. juna isteći ugovor sa Milanom.

Kako prenosi Đerar Romero, Kesi je u ponedeljak dogovorio saradnju sa katalonskim velikanom i uz Andreasa Kristensena iz Čelsija postaće drugo veliko pojačanje Barselone za narednu sezonu.

To izvesno znači i rastanak sa mladim Rikijem Puđom, koji će po svemu sudeći biti višak u planovima Ćavija Ernendeza za projetak 2022/2023.

Prema izvorima koje je doneo Fabricio Romano, Kesi će na "Kamp Nou" zarađivati 6,5 miliona evra godine.

Reprezentativac Obale Slonovače ove sezone ne igra toliko upečatljivu ulogu u Milanu, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, ali je i dalje sa reputacijom jednog od najkvalitetnijih vezista na Starom kontinentu.

I dok su već utefterena dvojica pojačanja, Barselona već uveliko radi na trećem, a to je dugonajavljivani bek Ajaksa Naser Mazraui, kojem je ponuđena plata od pet miliona evra "čisto" plus bonusi.

Podsetimo, dan ranije smo preneli da sasvim izvesno predstojećeg leta u Barseloni neće doći Erling Haland, koji bira između dva kluba, dok su priče o povratku Lionela Mesija nakon krize u PSŽ-u pukle kao mehur od balona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke