Gotovo, Kristijan Eriksen našao klub, ponovo će igrati profesionalni fudbal!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 23.01.2022.
10:09
Izvor: Sportske.net

Danac ponovo na terenu već za nekoliko nedelja!

EPA-EFE/Mads Claus Rasmussen
EPA-EFE/Mads Claus Rasmussen

Povezane vesti

Kristijan Eriksen se vrsaća na teren. Sada je definitivno, Danac se dogovorio, imao je ponude klubova iz Engleske, Nemačke i Holandije, na kraju našao je zajednički jezik sa Brentfordom. On će proći preglede u naredna 72 časa i postati novi igrač "Pčela".

Nije neočekivano, uticaj Danaca na klub koji debitantsku sezonu u PL je veliki, na kraju krajeva Metju Benam, vlasnike je svoj "fudbalski Manibol" proverio na Mitjitlandu, a u engleskom klubu su od Danaca trener Frank, njegovom pomoćnik Remer, ali i igrači Norgard, Jensen, Jorgensen, Bidstrup, Sorensen, Reslev, Jonas Losi i Luka Račić koji je poreklom iz Crne Gore.

Za Eriksena koji nije mogao zbog ugrađenog defibrilatora nakon jezivih scena na EP prošlog leta da nastavi da igra u Seriji A, bili su zainteresovani timovi iz Holandije, Nemačke, ali je rešio da se vrati u PL, gde je već nastupao za Totenhem.

Fudbaler je posle oporavka trenirao sa Ajaksom za koji je nekada igrao, kako bi podigao formu. Računa se da će do kraja februara biti spreman za najveće napore, a ima ugovor do juna, sa opcijom da on bude produžen još godinu dana.

Dakle, ponovo na terenu i najvažnije je da bude dobro, sve ostalo je bonus...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke