Gotovo - Liverpul preko noći srušio sve rekorde!

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.08.2023.
08:14
Izvor: Sportske.net

Ko bi se ovome nadao?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul završava transfer Mozesa Kaiseda iz Brajtona, prenose svi relevantni svetski mediji.

Iako nije delovalo toliko uverljivo kada se priča oko Liverpula i Kaiseda pojavila imajući u vidu igračevu želju da nosi dres Čelsija koji se još ranije zanimao, dešava se najveći transfer u istoriji britanskog fudbala!

Naime, Liverpul je preko noći ponudio čak 110.000.000 funti Brajtonu za ekvadorskog vezistu i svi su izgledi da će on postati novi igrač "crvenih". 

"Galebovi" su svim zainteresovanim klubovima poručili će prihvatiti najvišu ponudu koja stigne na njihovu adresu, a iznosi 100.000.000 ili više. Liverpulova je ta čime će, ukoliko Kaisedo i zvanično postane igrač kluba sa "Enfilda" to postati klupski rekord, a kako rekosmo, i britanski.

Ne možemo da se ne otmemo utisku da je ovaj transfer bio iznuđen za Liverpul, barem po ovakvoj ceni. Možda Džud Belingem jeste ofanzivnija opcija, ali ovaj klub početkom leta nije želeo da plati 100.000.000 funti Dortmundu za njega jer im se nije uklapao u transfer budžet. Očigledno je da su im planovi za prelazni rok izmakli, pa su i pretplatili Ekvadorca.

Pojedini mediji ističu da je medicinski pregled zakazan već za danas i da bi promocija mogla ekstremno brzo da usledi. Ne bi čak iznenadilo ukoliko Kaisedo bude na terenu "Stamford bridža" u nedelju gde će Liverpul gostovati Čelsiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke