Gotovo, loše vesti za Mitra, Staridž ima novi klub!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 29.01.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net

Sve je i ozvaničeno, engleski repezentativac je napustio Liverpul.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Pominjalo se prethodnih dana da bi Danijel Staridž mogao da napusti "Enfild" i preseli se u Italiju ili Španiju, kako su za njegove usluge interesovanje pokazali milanski Inter i Sevilja.

Ipak, bivši fudbaler Sitija i Čelsija će ostati u Engleskoj, kako će do kraja tekuće sezone nositi dres Vest Bromvič Albiona.

VBA je dugo tražio napadača, u vezu sa klubom koji sa klupe predvodi Alan Pardju povezivan je i Aleksandar Mitrović, ali na kraju se uprava tima sa "Hotornsa" odlučila za Staridža, kako je Njukasl tražio previše novca za srpskog fudbalera.

Staridž će tako pomoći "Vrećicama" u borbi za opstanak, dok kraj sezone u PL ostalo je još 15 kola, a fudbaler Liverpula će Pardjuu biti na raspolaganju i u FA Kupu, kako Staridž nije branio boje "Redsa" u ovom takmičenju u tekućoj sezoni.

VBA je, interesantno, upravo u pomenutom takmičenju, pre samo nekoliko dana, izbacio Liverpul i plasirao se u 1/8 finala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 30.01.2018
01:57

Dokaži da si klasa i vrati se kao pobjednik!

avatar
NemanjaLFC
Tuesday, 30.01.2018
01:41

Srecno majstore! Odavno vec govorim da je ovo jedan od najinteligentnijih igraca trenutno, ali eto, povreda za povredom i sta ces.. I sad se najezim kada gledam njegove igre iz one cuvene sezone sa Suarezom(da se ne zaboravi da prvih par kola Suarez uopste nije igrao zbog suspenzije, a isto tako je bio dominantan sto u tandemu s njim sto bez), kao i sezonu prije.. I vec nakon te 2014 se osjete polako te njegove povrede zbog kojih je nazalost izgubio eskplozivnost.Mada i dalje tvrdim da je mnogo bolji igrac od Ingsa i sigurno je da je zasluzio mnogo vise igara u poslednje 2 sezone, i steta sto je grijao klupu doticnom, kao i Origiju itd..

avatar
Gorčilo
Tuesday, 30.01.2018
00:47

Navijači Liverpula su ogorčeni. Ne zbog prodaje Staridža. Već zbog činjenice da se svi pojačavaju jedino Liverpul prodaje svoje igrače. Jedva čekam da vidim što će Klop da izjavi, ako se ne daj Bože povrede Salah ili Firmino, a mi moramo na megdan Psg, Barsi ili Bajernu.

avatar
Savoa
Tuesday, 30.01.2018
00:17

Zao mi je sto ovo kazem ali msm da je Klop mentalno ogranicen, i tako nam fali igraca i on prodaje i salje na pozajmice... Bravo. Suarez, Staridz, Sterling, Kutinjo, vodili Liverpul skoro do titule, bili najbolji igraci, nosioci, i dje su sad??? Ne ponasamo se kao veliki klub... Kao navijacu Liverpula vise mi je muka da krecemo ispocetka... Moraju se dovesti svetski igrac.

avatar
Savoa
Tuesday, 30.01.2018
00:07

Sa Suarezom je cinio najjaci tandem Evrope. Saradjivali su i razumeli se brutalno. Veliki igrac koga su povrede razorile. Jasno je da vec 3 godine nije ni fizicki najbolje spreman jer ne moze sa trenira punim kapacitetom. Srecno! YNWA!

avatar
OneSeasonWonder
Tuesday, 30.01.2018
00:05
avatar
Gorčilo
Monday, 29.01.2018
23:52

Srećno Danijel! Kad god budem u prilici gledaću WBA samo zbog tebe.

avatar
_mladen_
Monday, 29.01.2018
23:48

Meni ovde nista nije jasno, Liverpul je podelio pola igraca po pozajmicama ili prodao, a nikoga nisu doveli. Znaci povredi se Firmino ili Salah i eto problema.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 30.01.2018
00:33

O tome ja govorim i pre početka prelaznog roka. I da nismo prodali Kutinja morali smo dovesti nekog napadača koji može da igra cemtralno i po krilima. Ings i Solanke su obična drva. FK Liverpul je u velikom rasulu. Plašim se da FSG nema nikakvu želji da ovaj klub bude rame uz rame sa Bajernom, Psg, Realom i ostalima. Tu su samo zbog profita. Roma ima sličnih problema sa njima.

avatar
_mladen_
Tuesday, 30.01.2018
20:09

Mozda zele da oteraju sve ove proseke i da na leto dovedu prava pojacanj, barem se nadam. Nisu Ings i Solanke drva, tj Ings sigurno nije, on je dobar napadac. Solanke treba tek da pokaze kakav je i u kom smeru ce ici. Ingsa su poremetile povrede i mislim da je inteligentan igrac i radilica prava, ali u ovom trenutku Liverpulu treba proverena zamena, a Ingsu treba vremena.

avatar
Axwell ciganin
Tuesday, 30.01.2018
11:28

Bitno je da skart ide, ako na leto bude isto ovako, uz par pojacanja, to je to. Polako prodajemo igrace na koje se ne moze racunati, sto smo najavljivali jos od ere Rodzersa, ali eto tek se sad desava. Uz Klopov stav, da dovodi samo igrace koje on hoce, a ne trosenje na neku 6,7 metu (a do sad nije gresio) bice to jedna dobra ekipica.

avatar
chaki
Monday, 29.01.2018
23:33