Gotovo! Mančester Junajted u narandžastom!

Autor: Boris Jovanović
petak 12.07.2024.
07:57
Izvor: Sportske.net

Danas promocija, pa još jedan Holanđanin!

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Izgleda da je priča završena, samo medicinski pregled deli Zirkzea od Mančester Junajteda. On je snimljen po dolasku na aerodrom u Mančesteru, danas će proći medicinski deo i potpisati ugovor sa "Đavolima".

On će biti za dva miliona veći od klauzule, čitav transfer je nešto veći od 40 miliona evra. Ali, Englezi su Bolonji platili više od otkupne cene kako bi Italijani pristali da im suma bude isplaćena u naredne tri godine.

Zirkze koji nije dobio pravu šansu u Bajernu, je postigao 12 golova i imao sedam asistencija u bajkovitoj godini Bolonje koja će igrati u Ligi šampiona. Bio je sa Holanđanima na EURO ali nije dobijao šansu osim dva kamea protiv Turske i Engleza u poslednjim trenucima polufinala. Prema viđenju ljudi iz Mančestera on je idealna dopuna za Hojlunda.

Sledeći posao je takođe Holanđanin, De Liht koji svim silama želi na "Old Traford". Pregovara se sa Bajernom, oni su raspoloženi da ga puste, ali za veliki novac. Kako pišu engleski mediji, posao je blizu završetka i tokom sledeće nedelje još jedan Ten Hagov nekadašnji pulen iz Ajaksa će se menadžeru pridružiti na ostrvu. 

Kao treći Holanđanin pominje se Ćavi Simons koji se vraća u PSŽ sa pozajmice iz Lajpciga, ali klub nije odlučio još šta da radi sa njim. Konkurencija u ofanzivi u redovima "Svetaca" je strašna, iako je otišao Kilijan Mbape.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke