Gotovo! Milanu pojačanje iz Junajteda, čime će još iznenaditi Maldini na kraju?

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.10.2020.
09:08
Izvor: Sportske.net

Da li je to sve?

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Približava se kraj prelaznog roka, a Milan je rešio jedno od gorućih pitanja.

Kako javlja Fabricio Romano, dogovoren je transfer portugalskog internacionalca Dioga Daloa iz Mančester junajteda.

Roma je takođe bila zainteresovana za Portugalca, želeli su ga kao deo dogovora oko transfera Krisa Smolinga, koji još uvek nisu uspeli da dogovore.

Ipak, kako su se pregovori sa "Vučicom" otegli, Milan je uskočio i postigao dogovor sa "Đavolima", dovešće Portugalca na pozajmicu do kraja sezone, neće imati nikakvo pravo otkupa, u pitanju je dakle saradnja na jednu sezonu.

Tako su rešili pitanje desnog beka, ostaje da se vidi da li će uspeti da dovedu i jednog štopera, najbliži klubu je Matija Nastasić, imaju dogovor sa Šalkeom o pozajmici sa pravom otkupa, ali gledaju i ka drugim igračima.

Radije bi od Srbina izgleda voleli da vide u svojim redovima Naća iz madridskog Reala i Tomijasua iz Bolonje.

Ipak, Španac bi zbog povrede Karvahala mogao da bude nedostižan, dok ekipa Siniše Mihajlovića traži 25 miliona evra za japanskog defanzivca.

Tako Nastasić ostaje kao najrealnija opcija, videćemo da li će se do kraja pijace nešto promeniti.

Baner 7

Pitanje je da li će uspeti da angažuju i jednog vezistu, prva želja je bio Tijemu Bakajoko, ali nisu postigli dogovor sa Čelsijem i pored želje Francuza da se vrati na "San Siro", sada se i Napoli pojavio sa ponudom za bivšeg igrača Monaka.

"Rosoneri" su ovog leta doveli Sandra Tonalija iz Bolonje, talentovanog Hoga iz Bodo/Glimta, kao i golmana Tatarušanua iz Liona, a stigli su i mladi Pjer Kalulu, takođe iz Liona, dok je na pozajmicu iz Reala doveden Brahim Dijaz.

Otkupljeni su i ugovori Simona Kjera i Aleksisa Selemejkersa, višegodišnji ugovor sa klubom je potpisao i Ante Rebić.

Dobili su novac od Sevilje za Susa (24m), prodali Lukaša Paketu Lionu (20m), Andre Silva će ostati u Ajntrahtu, a zaradili su i od odlazaka Rikarda Rodirgeza (3m - Torino) i Gustava Gomeza (2m - Palmeiras). Kao slobodni igrači su ekipu napustili Bilja (Karagumruk), Pepe Reina (Lacio) i Bonaventura (Fiorentina).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juventinoale
Sunday, 04.10.2020
11:15

I ove sezone tesko do 4e pozicije. Pa Rio Ave ih oducio od fudbala. Promasio sve sto se moglo promasiti, jos poklonili penal u 122 minutu. A na penale kao da nisu zeleli da prodju, jer su tri puta imali penal za pobedu. I jedan takav Milan, nema sta da trazi ni ove sezone, tuga. Nije mi zanimljivo vise da toliko dominiramo, vise sam voleo dominaciju dok je Milan bio prejak u Italiji, zahvaljujuci mafijasu, Berluskoniju, koji je pumpao drzavne pare u klub, pa kako je on otisao Milan vise ne postoji.

avatar
juventinoale
Sunday, 04.10.2020
11:11

Hahahahahahaha e koliko je Milan propao kad im neki novinar koji pojma nema, pise o pojacanjima. Ja koliko znam Tonali je iz Brese a ne Bolonje....

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.10.2020
11:15

Sto i da urade ( ili ne urade ) , Merkato za 10ka

avatar
jv
Saturday, 03.10.2020
10:15

Napadač pod hitno.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 03.10.2020
09:55

Dalot je ofanzivno odlican, brz sa dobrim centarsutom samo mi nema smisla zasto bi ga slali na posdubu bez otkupa kada su ga zeljeli prodati

avatar
crno-crveno
Saturday, 03.10.2020
11:05

Zato sto nisu mogli da se dogovore o ceni a milani se zuri.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
09:52

Dj. Donaruma, Tatarusanu, A. Donaruma

Kalabria/DALO, Kalulu, *Konti,
Kjer/RIDIGER, Musakio,
Romanjoli, Gabia, Belodi, *Duarte,
Ernandez, *Laksalt (???)

Kesi, BAKAJOKO, *Krunic,
Benaser/Tonali,

KIJEZA, Kastiljeho/Selemekers, *Halilovic
Calhanoglu, Diaz, Maldini,
Rebic, Hauge,

Ibrahimovic, Leao, Kolombo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
09:45

Svaka cast za to kako ste napisali prezime desnog beka, ali, nije Hog vec Hauge. Nastasic je otpao kao opcija, uopste nam nije on najblizi, a u igri je (i) Ridiger. Nazalost, izgleda da necemo dovesti (vise) nijednog veznog igraca, Bakajoko ide u Napulj. Steta jer nam trebaju desni bek, d. stoper, zamena za Tea ako ode Laksalt, zadnji/centralni vezni, desno krilo i spic.

Dj. Donaruma (Tatarusanu, *A. Donaruma)- ??? (Kalabria/Konti, *Kalulu), ???/Kjer (*Musakio), Romanjoli (Gabia, *Belodi), Ernandez (Laksalt/???)- Kesi (Bakajoko, *Krunic), Benaser/Tonali- Kijeza (Selemekers/Kastiljeho), Calhanoglu (Diaz, *Maldini), Rebic (Hauge)- Ibrahimovic (Leao, *Kolombo). Prodati Kontija (sada ga kao trazi Fiorentina) i Lea (Duartea) pod hitno, Alen Halilovic se podrazumeva.

avatar
crno-crveno
Saturday, 03.10.2020
11:14

Desnog beka smo upravo doveli i imamo ih 3 plus kalabrija ume i levo da igra.
Krila imamo 5 dva iskusna rebic kastiljeho i 3 mlada. Salemakers maldini i ovaj mali i boda

Fali nam stoper a napadac imamo lea columba ibru sta ce nam vise tu igraca kad igramo sa jednim spicem. Ako bi doveli nekoga onda bi morali prodavati.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
10:01

Sve je to ''seci usi, krpi dupe'' fazon, niti smo resili pitanje desnog beka, niti smo doveli zvucnog stopera, niti neku klasu na d. krilu...

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 03.10.2020
09:27

A o napadacu ni rec, a Milan osim Ibre nema igraca koji garantuje 10+ golova u sezoni (mozda i Rebic). Borba na 2 fronta sa 2 klasicna napadaca (Kolomba ne racunam, jos je dete).

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
10:08

Ni Leao nije bas klasican napadac, vise je SS nego SC.