Gotovo! Pep Gvardiola srušio rekord Premijer lige!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.08.2021.
10:57
Izvor: Sportske.net

Strašno pojačanje engleskog šampiona!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Gotovo je, potvrda je upravo stigla, Siti je srušio britanski rekord.

Naime, Džek Griliš će danas do kraja dana postati najskuplji igrač ikada u PL. Srušiće rekord Pola Pogbe prilikom povratka iz Juventusa u Junajted, transfer je oko 120 miliona evra.

Aston Vila je probala da zadrži kapitena da mu duplira platu, on je ugovor produžio nakon koketiranja sa Junajtedom prošlog leta, ali eto, završiće ovog u Sitiju.

Engleski reprezentativac bi u redovima prvaka Engleske trebalo da dobije drugačiju ulogu, da igra na sredini terena umesto po boku u vezi, oduševio je u rolama džokera na EP i mnogi smatraju da bi Engleska osvojila titulu prvaka Evrope da je bio starter u odlučujućem meču. 

Griliš koji je prema rečima svoje devojke dobijao 200 smrtnih pretnji dnevno zbog želje da ode se vratio sa odmora iz Grčke u ponedeljak, priključio se treninzima, ali i direktoru Johanu Langeu saopštio da želi da ode.

Vila će se pojačati od novca koji dobija za momka poniklog u klubu, naime već je stigao sjajni Jamajčanin Leon Bejli iz Leverkuzena za 40 miliona evra, a klub iz Birmingema cilja Vard-Prausa iz Sautemptona kao zamenu za Griliša, žele i napadača Čelsija Ejbrahama, kao i Toda Kantvela iz Noriča i štopera Mančester Junajteda Aksela Tuanzebea. 

Da li ovo znači i odustajanje od Kejna kako su neki tvrdili?

Siti će poslati još jednu ponudu Totenhemu, ona bi trebalo da bude konačna, posle toga ne žele više da pregovaraju, a kapiten Engleske je u svojevrsnom štrajku, nije se pojavio na pripremama, mada se spekuliše da će popustiti i početi da trenira do kraja nedelje, ali i da ne odustaje od želje da ode. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke