Gotovo! Roma ima novu "devetku"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.08.2024.
07:39
Izvor: Sportske.net

De Rosiju ispunjena želja!

EPA-EFE/David Borrat
EPA-EFE/David Borrat

Povezane vesti

Kako piše Fabricio Romano, sporazum je postignut, Artjom Dovbik će se preseliti u Rim. Ukrajinska gol senzacija stiže iz Đirone za oko 35 miliona evra. Bio je u pregovorima sa Atletikom, nisu se dogovorili oko plate, pa će sada nekadašnji igrač Dnjepra i danskog Mitjitlanda zaigrati u Seriji A. 

Roma će imati zanimljiv tim, De Rosi je već dobio Soulea iz Juventusa, napad obećava. Stigli su još Anhelino iz Lajpciga, odlični Le Fe iz Rena, a priča se da bi do kraja prelaznog roka mogao da stigne Koni de Vinter, štoper Juventusa koji je zablista na pozajmici u Đenovi. Roma je već potrošila oko 80 miliona evra (stigao je i štoper Dal iz Đurgardena), ali ima prostora jer su Lukaku, Rui Patrisio, Spinacola, Beloti, Auar, Renato Sančez oslobodili dosta novac u budžetu zbog solidnih plata...

Atletiko koji je bio zagrejan za Dovbika se okrenuo Serlotu, Norvežaninu koji je odlično igrao za Viljareal. Visoki Norvežanin je dao prošle sezone dao 23 gola u Primeri, ovo je za njega bila mnogo bolja sezona nego dok je nosio dresove Palasa, Lajpciga, pa i Sosijedada. Ima klauzulu od 38 miliona, "Žuta Podmornica" će prihvatiti 35 od Simeonea koji je tako našao zamenu za Alvara Moratu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke