Gotovo! Totenhem i Everton našli trenere!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.06.2021.
09:23
Izvor: Sportske.net

Potraga završena u dva premijerligaška kluba...

EPA-EFE/GLYN KIRK
EPA-EFE/GLYN KIRK

Povezane vesti

Izgleda da Totenhem ima dogovor.

Posle potrage za Murinjovim naslednikom, i neuspešnih pregovora sa Konteom, prethodnih nerealnih meta poput Nagelsmana, pa i Brendana Rodžersa, u severni Londono stiže "Zoro".

Paulo Fonseka je prihvatio uslove, potpisaće dvogodišnji ugovor sa "Pevcima", a trebalo bi da bude predstavljen zajedno sa novim direktorom Fabiom Paratićijem koji stiže iz Juventusa.

Doduđe, sinoć je prostrujala vest da je ponuda otišla i u Andaluziju, da je Lopetegi meta, ali to se čini malo verovatnim.

Slede važnije stvari, završen je dogovor oko novog ugovora za Sona, ali nema napretka kada je Kejn u pitanju on želi da ode bez obzira ko bude trener. 

Navijači nisu oduševljeni izborom Danijela Livija, smatraju da Fonseka nema kvalitet za PL i mnogi veruju da će brzo biti smenjen. Ali, to zavisi i od onoga što Paratići može da učini u prelaznom roku, za sada sve leži na Kejnu, ako on ostane, sigurno da klub neće mnogo kupovati.

Pominje se novi golman Ramsdajl iz Šefild Junajteda, a od igrača Dijego Rosi zvezda Galaksija. No, to su samo jeftinije opcije, klub će probati, ako ode Kejn da kupi mladog Markusa Tirama iz Gladbaha kao napadača, kao i da ubedi Bejla da raskine ugovor sa Realom uz odštetu i ostane u Totenhemu.

U Liverpulu, onoj plavoj strani, takođe su našli trenera. Nunjo Espirito Santo je pregovarao sa Palasom, završiće među "Karamelama". On se dogovorio sa prebogatim vlasnikom Evertona Moširijem i trebalo bi da bude promovisan ovog vikenda. U konkurenciji su bili Benitez, Manuel Pelegrini  i Kristof Galtije koji je sa Lilom uzeo titulu. Pominjan je i povratak Mojesa, ali on je produžio ugovor sa Vest Hemom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke