Gotovo, u ponedeljak u Pariz stiže prvo veliko pojačanje, a onda Leonardo pravi najbolji tim u istoriji fudbala!?

Autor: Boris Jovanović
petak 18.06.2021.
09:01
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bilo nestvarno!

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Više nema dileme, u ponedeljak će Donaruna stići u Pariz, Manćini mu je posle grupne faze dozvolio da ode na preglede i potpis, jer će Italija, nakon Velsa u nedelju čekati gotovo sedam dana na meč osmine finala.

Donaruma će kao slobodan igrač potpisati ugovor vredan 10 miliona godišnje, plus jedan sa lako dostižnim bonusima, kao i još milion koji je vezan za uspehe kluba u Evropi. I Rajola će uzeti svoju proviziju, a golman Azura će mnogo bolje proći nego u Milanu koji je nudio osam sa bonusima.

Ali, to je tek početak, PSŽ dogovara transfer Hakimija, Inter ne želi da spusti cenu ispod 80 miliona evra, Leonardo je stigao do 70. Uključio se Čelsi, koji kao mamac ima Markosa Alonsa, a u tom slučaju, PSŽ bi probao da od Atletika kupi Tripijea. Engleza hoće i Junajted, ali daju manje nego Parižani, za oko 25 miliona evra posao bi mogao da bude završen.

Ramos?

Pitanje je, jer već imaju Markinjoša i Kimbembea, Varan je prva meta, on želi da ode iz Reala, ali PSŽ neće ubacivati Mbapea u trampu. Uz to, recimo ni da Ronaldo nije blizu, tim pre što Juventus nije baš raspoložen da ga menja za Ikardija.

I Juve, kao i PSŽ gledaju ka "Old Trafordu", meta je Pogba, bez obzira što je u Pariz stigao Vajnaldum, Leonardo bi hteo da sjajnog vezistu vrati u rodni grad. Neće biti lako, Pogba nema nikakve veze sa Parizom iako je tu rođen, čak se spekuliše da navija za Marsej, a i ranije nije hteo da igra francusku ligu. No, Rajola je tu, videćemo da li može da ga ubedi. Ako se to ne desi, Leonardo će krenuti po staru želju, Pjanića koji bi mogao da dođe na pozajmicu iz Barselone.

Ali, sa Donarumom, Varanom, Pogbom i eventualno Kristijanom Ronaldom, PSŽ bi verovatno, uz Nejmara i Mbapea imao najjači tim u istoriji fudbala. Odnosno najbolje igrače okupljenje na jednom mestu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Floating Guru
Sunday, 20.06.2021
21:22

Bilo bi sjajno da uspeju da ostvare sve te transfere i naprave "najbolji tim svih vremena", a onda se opet pojavi neki Lille i uzme im titulu u Francuskoj, a ligu šampiona završe posle grupne faze. To nije najbolji tim već svi najskuplji na jednom mestu. Tim je nešto drugo, objasnili su to Lille i Atalanta.