Gotovo! Vanda odlučila u Ikardijevo ime!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.04.2020.
11:48
Izvor: Sportske.net

Supruga Argentinca koja je i menadžer sjajnog napadača saopštila odluku.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

PSŽ je imao nameru da otkupi Maurita Ikardija za 70 miliona evra, da mu ponudi veći ugovor i da on bude zamena za Kavanija, ali od toga nema ništa.

Argentinac je igrao sjajno, kasnije pao u formi, počele su da se provlače priče o sukobu sa Nejmarom, a u svojim izjavama Ikardi je ostajao neodređen, kao i Vanda.

Današnja "Gazeta delo Sport" piše da je Vanda Ikardi juče saopštila Leonardu, direktoru Parižana da njen suprug ne želi da ostane u Parizu, ne pristaje na otkup ugovora i da će se vratiti u Inter.

To je šok za Italijane, jer oni su otpisali Ikardija, ima još dve godine ugovora i jedino gde želi da ode je Juventus. Ali, Juve neće platiti ni 70, a kamoli 85 miliona, niti menjati Dibalu za Ikardija.

Postojala je mogućnost da PSŽ otkupi Maurita, pa ga menja za Pjanića, ali Inter ima klauzulu po kojoj Juve mora da im plati još 15 miliona ako nekadašnji kapiten obuče dres nekog drugog kluba.

Baner


Situacija je sledeća, Ikardi neće ni u Napulj, njegova želja je Italija, ali u Interu, čak i da prodaju Lautara Martineza ne žele da bude deo tima, ili bolje rečeno svlačionice.

Da li će on prihvatiti da dve godine sedi na tribinama?

Sigurno da ima svoju računicu, Inter ne može da dozvoli da tako skup igrač bude van tima, treba im novac, možda probaju opet da ga pozajme, pominjan je Real, ali čini se da je to malo verovatno.

Italijani spekulišu da Ikardi ima obećanje Paratićija i Nedveda da će završiti u Juventusu, ali Juve mora da se oslobodi Iguaina, a bliži crno-beloj "devetki" je Gabrijel Žesus koga Sari želi i za koga bi Gvardioli poslao Daglasa Koštu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 04.04.2020
15:07

Ikardi ceka te INTER, ako Lautaro ode sve je moguce da Ikardi ostane, A mozda ce na probu U Real Madrid na pozajmicu, ali ce Inter pre toga da mu produzi ugovor za dodatnu godinu.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 03.04.2020
23:15

Zauzece mesto Martineza , kasa puna , sve srecni

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 03.04.2020
19:12

Dosadniji ste s Icardijem nego svojevremeno s Pogbom

avatar
Amalainter
Friday, 03.04.2020
14:07

Zakucajte ga na klupu pa ako budemo i 15. na tabeli

avatar
lol (NewProfile)
Friday, 03.04.2020
13:08

Iskreno me ne bi cudilo da zavrsi u Milanu, sansa je mala ali generalno nista nije nemoguce. Mada Milan nema para za njega, jedino neka pozajmica, ali neverujem da bi Inter to prihvatio, vrv bi zeleo da ga unovci odma.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 03.04.2020
12:36

Douglas Costa je dobar igrac ali vise nije kao prije, vjerujem da se nazalost vise nikad nece vraitti u vrhunsku formu i da ce s vremenom sve vise padati...