"Građanska" otmica Realu ispred nosa, letnja bomba za apsolutnu dominaciju Sitija?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 13.02.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Madriđani strahuju...

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Mnogi smatraju da je Mančester sitiju potreban još jedino klasičan napadač kako bi kompletirao ekipu iz snova i postao izraziti favorit za sva takmičenja u kojima učestvuje.

Naravno, odnosi se to i na Ligu šampiona, "rak-ranu" Pepa Gvardiola koji od dolaska na Etihad nije uspeo da osvoji "ušatog".

Mnogo veće šanse imao bi ukoliko bi se obistinile tvrdnje engleskih medija koji pišu da je Erlingu Halandu savetovano da pojača upravo Siti.

Veliki uticaj na tu odluku imaće i menadžer Mino Rajola koji je voljan da sasluše sve ponude, pa nema sumnje da će i klub iz Mančestera poslati jednu veoma atraktivnu.

Do sada je Real Madrid bio favorit za njegov potpis, Norvežanin će na leto moći da napusti Borusiju Dortmund za sumu od 75 miliona evra što je prihvatljivo svim evropskim klubovima sa vrha, pa se očekuje da Haland uskoro obuče novi dres.

Možda baš Sitijev koji je nosio i njegov otac Alf-Inge početkom ovog veka, navijači vide 21-godišnjeg Halanda kao dugoročnog naslednika Serhija Aguera.

Međutim, pitaće se i Pari Sen Žermen koji ima sve potrebne adute da privuče fantastičnog napadača, pre svega ogromnu kupovnu moć, možda čak i veću od Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke