Grci se nameračili na zvezde, bivši fudbaler Junajteda kod Živkovića!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 26.01.2021.
15:42
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje na "Tumbi".

Twitter/@PAOK_FC
Twitter/@PAOK_FC

Povezane vesti

Poznati japanski fudbaler Šindži Kagava sleteo je u Solun kako bi kompletirao i poslednje formalnosti u vezi sa prelaskom u PAOK.

Fudbaler koji je najbolji deo karijere proveo u Borusiji iz Dortmunda, sleteo je oko 15 časova na aerodrom "Makedonija" u Solunu, a zatim se uputio da obavi medicinske preglede i potpiše ugovor sa PAOK-om.

Kagava je bez kluba od početka oktobra kada je raskinuo ugovor sa Saragosom, a vrhunac njegove karijere bio je na leto 2012. godine kada je iz Dortmunda stigao u Mančester junajted.

U poslednjoj sezoni kod Ser Aleks Fergusona ostavio je solidan utisak, ali je u narednoj potpuno podbacio, pa se već posle dve godine vratio na "Vestfalen" gde je tokom naredne četiri godine pružao daleko bolje partije.

Poslednju sezonu je proveo u nemolosti kod trenera Lusijana Favra, pa je otišao na pozajmicu u Bešiktaš, a zatim je prodat Saragosi.

Kagava će tako postati saigrač bivšem fudbaleru Partizana Andriji Živkoviću, sa kojim će imati težak zadatak da ugrozi neprikosnoveni Olimpijakos.

Podsetimo, samo dan ranije u grčki fudbal, ujedno i Solun, vratio se i Kostas Mitroglu, koji će postati novi fudbaler Arisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke