Grčka bruji o ''Markecu'', da li je ovo njegov novi klub?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2019.
13:28
Izvor: Sportske.net

Čim su ga ugledali, počele su spekulacije.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Lazar Marković će ovog leta biti jedan od igrača koji će privlačiti pažnju tokom letnjeg prelaznog roka, s obzirom da se konačno rastao sa Liverpulom.

Tokom proleća bio je i na pozajmici u Fulamu, ali se ni to nije pokazalo kao pravi potez, pa je po svemu sudeći, vreme da popularni ''Markec'' napusti Ostrvo.

Ovih dana je brzonogi fudbaler privukao pažnju grčkih medija, pa tako tamošnji ''SDNA'' otkriva da je Marković doputovao u Solun i da su ga njihovi novinari videli u centralnom gradskom hotelu.

Odmah su počele spekulacije da je na pomolu njegov transfer u PAOK, ali pomenuti izvor ipak dodaje da za sada još nije sasvim poznato da li je 25-godišnji srpski fudbaler stigao u Solun na pregovore o eventualnom transferu, ili samo na - odmor.

Podsetimo, on je pre nekoliko dana na Tviteru otkrio da je bio u poseti manastriru Hilandar, u društvu trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića i trenera Mačve Darka Tešovića, pa je u povratku svratio i do Soluna, a naredni dani pokazaće kojim povodom i da li je zaista u pitanju ozbiljno interesovanje PAOK-a.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 29.05.2019
16:42

Brate koje pare ovaj lik prima,a komicar na terenu.

avatar
Wednesday, 29.05.2019
13:37

Kakva prevara od fudbalera,atleticar u kopackama,sta ti je dobar menadzer uze decko lovo,a relan domet druga Jermenska liga...

avatar
damjan89
Thursday, 30.05.2019
00:26

Konacno i ti niste da napises gde moze da se udari like