Grinvud uhapšen, precrtan, Junajted dovodi zamenu u minut do 12!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 30.01.2022.
19:10
Izvor: Sportske.net

Nastavak priče koja je danas obišla svet.

@ManUtd/Twitter
@ManUtd/Twitter

Povezane vesti

Mejson Grinvud je precrtan u Mančester Junajtedu, ali to nije najgora vest za njega, jer je i priveden!

Ovo je potpuno očekivani scenario, Grinvud se tereti da je zlostavljao i silovao svoju devojku, koja je skupila hrabrost i sve objavila na društvenim mrežama.  

Engleski mediji sada prenose da je policija u popodnevnim satima privela Grinvuda, koga će sud teretiti za fizičko zlostavljanje i silovanje. 

Mančester Junajted je takođe reagovao, momentalno je odstranio Grinvuda iz ekipe, njemu će biti zabranjeno i da trenira, naravno i da neće igrati. Pitanje je i kada će se vratiti na teren. 

Tu nije kraj, jer sada Junajted neplanski kreće po njegovu zamenu do kraja prelaznog roka. Sa Ostrva stižu vesti da je Junajted spremio ponudu od 20 miliona evra za Osmana Dembelea, koji takođe traži klub, pošto i Barselona želi da ga se reši po svaku cenu. 

Barsa je povukla svoju ponudu sa stola, više nije opcija da produži ugovor i sada želi da ga proda do 31. u ponoć. Njegov agent Musa Sisoko kontaktirao je Totenhem, Čelsi i Junajted, ali trenutno najviše gori ekipi iz Mančestera, baš zbog Grinvuda. 

Čelsi je dobro popunjen na toj poziciji, Tomas Tuhel je želeo Dembelea na leto kada bude  slobodan, dok je Konte dobio Kuluševskog. 

Čekamo rasplet, Grinvud je ide u policiju, pitanje je da li će Junajted stići da mu dovede zamenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke