Grizman pristao, ovo su uslovi, da li je Barsa spremna na rizik?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.07.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Boje se da ne ponove grešku od prošlog leta...

EPA-EFE/Raul Caro
EPA-EFE/Raul Caro

Povezane vesti

Barsa bi da se oslobodi Grizmana, ali ne želi da on završi u Atletiku. Jednostavno, strah da pojača šampiona je preveliki, Bertomeu je poslao Suareza u Madrid i nastavio da plaća deo ugovora, a Urugvajac je bio najbolji strelac "Jorgandžija".

Zbog svega toga, klub želi da ga proda u Englesku ili Italiju, ali za sada je taj transfer malo verovatan. 

Problem je što Atletiko nudi Saula u zamenu, a Barsa sa finansijske strane ne bi dobila ništa. Taćno je Grizman ima platu od 20 miliona evra po sezoni, i za Barselonu nije važno da dobije drugog igrača, već da se oslobodi njegove plate. Ako uspe u tome, ali i smanji platni budžet odlaskom Pjanića, Kutinja i Umtitija, to bi pomoglo da se produži ugovor sa Mesijem, ali i da se registruju pojačanja.

Situacija je i dalje kritična.

Čak i da Atletiko ponudi nekog drugog igrača osim Saula koji prima manje novca, prema Kumanovom mišljenju ne postoji niko za koga vi vredelo zameniti Grizmana.

Sve to otežava transfer, iz Katalonije gledaju ka svom bivšeg igraču i treneru Pepu Gvardioli, ali "Mali Princ" nije prioritet Sitija, kao ni Čelsija, a italijanski klubovi nemaju novca za ovakve transfere...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke