Grujić na ceni - Mančester junajted ili Milan? Pitaće se i Porto!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.03.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Dva velikana uspostavila kontakt sa predstavnicima srpskog reprezentativca kojem ugovor sa Portugalcima ističe na leto 2026. godine.

EPA-EFE/ANTONIO PEDRO SANTOS
EPA-EFE/ANTONIO PEDRO SANTOS

Povezane vesti

Marko Grujić (26) ove sezone igra veoma dobro u Portou što nije prošlo nezapaženo ni među ostalim evropskim velikanima.

Kako prenosi Telegraf, reprezentativac Srbije nalazi se na radaru Mančester junajteda i Milana, a kontakti su, tvrdi izvor, već uspostavljeni preko posrednika.

Grujić je u dosadašnjem toku sezone upisao 30 nastupa na kojim je postigao gol i upisao jednu asistenciju, a posebno dobar utisak ostavio je u dvomeču sa Interom protiv kojeg je odigrao oba čitava meča.

Porto je Grujićev ugovor otkupio posle pozajmice za 9.000.000 evra i to od Liverpula, njegova vrednost prema Transfermarktu se u ovom trenutku procenjuje na identičan iznos što ne bi bio problem ni za Milan, a svakako ne i za Junajted.

Uzevši u obzir da je Srbin bio pod ugovorom sa Liverpulom praktično šest i po godina, transfer u rivalski Junajted bi možda mogao da privuče dodatnu pažnju, no teško da bi mu navijači "redsa" zamerili bilo šta jer nije imao značajniju ulogu na Enfildu.

Što se Milana tiče, ovo nije prvi put da se italijanski velikani dovode u vezu sa Grujićem, njegove igre su u prošlosti pratili Juventus i Inter, pa je jasno da je srpski vezista cenjen u Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke