Grujo, traži drugi tim, u Liverpulu se pored njega nećeš naigrati!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.02.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić bi već mogao da razmišlja o nekim narednim koracima.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Marko Grujić je i dalje fudbaler Liverpula, s tim što je ove sezone na pozajmici u ekipi Porta koja je sinoć savladala Juventus u okviru prve utakmice osmine finala Lige šampiona sa 2:1, gde je Srbin imao svoju ulogu u drugom poluvremenu. 

Ugovor sa Liverpulom mu traje do 2023. godine, ali je već sada jasno da bi leto moglo da donese i njegov odlazak iz Liverpula. 

Jasno je i zbog čega. 

Razlog je Kurtis Džons, novi mladi igrač koji je ove sezone pronašao put do standardnog prvotimca Liverpula, dokazao je to i u Ligi šampiona protiv Lajpciga u Budimpešti kada je postigao i gol. 

Izuzetno je snalažljiv fudbaler, pronalazio je način da se izvuče iz teških situacija zbog čega je Klop pokazao poverenje u ovog momka, na kraju mu se i isplatilo. 

Sa druge strane, Grujić je stariji od njega skoro pet godina i jasno je da i u konkurenciji bez Džonsa, njegove šanse da zaigra za Liverpul su bile male jer nije napredovao onako kako su na "Enfildu" očekivali od njega, iako je bilo dobrih naznaka da će igrati bitnu ulogu jednog dana. 

Redsi će pokušati da ga prodaju ovog leta, cena bi mogla da bude između 20 i 30 miliona evra, od čega bi svoju korist mogla da vidi i Crvena zvezda. 

Gde je prava šansa za Grujića?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke