Gruju čeka veliki transfer, ali pod jednim uslovom!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.05.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić na raskrsnici.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Marko Grujić nalazi se na izlaznim vratima Liverpula.

Portugalski O Žogo danas je pisao o njemu kao jednom od najbolji pozajmljenih igrača koje je Porto imao poslednjih godina te da portugalski klub razmatra da ga otkupi.

Ipak, Porto će moći da ga priušti samo pod uslovom da Liverpul spusti cenu ispod 20 miliona evra. Liverpul je od ranije bio spreman da proda Grujića, ali niko nije želeo da plati traženih 20 miliona evra, stoga je kružio na pozajmicama preko Kardifa, Herte i sada Porta. 

O Žogo piše da će Porto započeti pregovore sa Liverpulom na leto i da će pokušati da ga otkupi i da spusti cenu. Nema dileme da bi to bio pravi potez za srpskog fudbalera, Porto je velikan, koji redovno igra Ligu šampiona i bori se za trofeje u Portugalu.

On je ove sezone odigrao 36 utakmica za Porto i po svim parametrima opravdao očekivanja. O Žogo čak tvrdi da je Grujić najbolji od  svih pozajmljenih igrača od kako je na klupu došao Seržo Koensisao 2017. godine.

Inače, za Liverpul je odigrao samo 16 utakmica, postigao je jedan pogodak i upisao jednu asistenciju, a usled žestoke konkurencije u veznom redu, odavno je jasno da na "Enfildu" neće imati potrebnu minutažu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 04.05.2021
15:53

Još kad je otišao iz Zvezde, znalo se da neće dobiti minutažu u Liverpulu.