Gvardiola odabrao, šta ostaje Vlahoviću?

Autor: Boris Jovanović
petak 07.01.2022.
10:23
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Siti zna šta im je činiti?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester Siti će na leto kupiti napadača, zna se i prva meta, Erling Haland. Naime, Gvardiola je prelomio, svim silama želi Norvežanina čiji je otac igrao za "Građane", ali to neće biti presudno. I dalje se veruje da bi sjajni napadač Dortmunda najradije u Španiju, u Real, ali taj transfer nije baš izvestan, jer prioritet svih prioriteta je Mbape. 

Jasno, on dolazi bez obeštećenja, ali sa druge strane, kada se sabere plata, i na to doda činjenica da bi Haland koštao ne samo 75 miliona evra, već i proviziju ocu i Rajoli, plus veliku platu, upariti Norvežanina i Francuza bi mogao da bude prevelik zalogaj.

Barselona je veoma zainteresovana za Halanda, samo svi se pitaju odakle im novac za transfer. Mančester Siti će učiniti sve da kupi napadača, što bi ostavilo Vlahovića izvan trke. On ne želi u Arsenal, a nije oduševljen ni eventualnim prelaskom u Totenhem.

Italijanski mediji spekulišu da Juve ostaje prioritet za Srbina, a da gleda ka Španiji i eventualno Atletiku koji će verovatno pustiti Suareza i dovesti novog napadača. Jasno, ako bi stigla ponuda nekoga od vodećih engleskih klubova koji mogu da plate najviše, to bi promenilo mišljenje napadača Fiorentine. 

Njegov klub je već doveo dve zamene, Ikonea, i danas Poljaka Pjonteka, ali to ne znači da će DV9 ovog januara promeniti sredinu, mada ni takvu opciju ne bi trebalo isključiti, ako neko ponudi oko 70 miliona evra i prihvati uslove srpskog internacionalca.

Čeka nas zanimljiv januar, ali i vrelo leto, koje bi moglo da bude jedno od najzanimljivijih u istoriji igre, kada je u pitanju prelazni rok. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke