Gvardiola ostaje i bez Bernarda - Portugalac se oprostio!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.08.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Kratka poruka Silve.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Vezista Manečester sitija Bernardo Silva uputio je, čini se, oproštajnu poruku navijačima ovog kluba što potvrđuje da je sve dogovoreno oko njegovog prelaska u Barselonu.

Nekoliko sedmica traje saga oko Bernarda kojeg Pep Gvardiola izuzetno ceni i obožava da ga koristi, međutim, očigledno je Portugalac spreman za novi izazov. Da će rastanak uskoro uslediti, govori i poruka Bernarda Silve navijačima Mančester sitija. Nije to bio direktan i dug oproštaj, ali dovoljan da se zaključi da je meč sa Bornmutom bio poslednji za sjajnog vezistu na "Etihadu".

"Sjajna predstava tima i fantastična atmosfera. Želeo bih da se zahvalim svima na stadionu za sve prelepe momente i ljubav koju ste mi pokazivali", napisao je Bernardo na svom Tviter nalogu.

I relevantni izvori iz Španije naglašavaju da je dogovor postignut uz napomenu da je Bernardo "lud za prelaskom u Barselonu". On za iduću sedmicu ima zakazan dolazak u Kataloniju kako bi pogledao kuću u koju će se useliti, a potom će uslediti potpis i promocija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke