Gvardiola pred zadatkom leta, kako odmeniti "nezamenjivog"?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.05.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Lider tima ostaje bez ugovora krajem juna meseca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pep i Siti su konačno u finalu Lige šampiona!

Katalonski stručnjak je uspeo da eliminiše Poketinov PSŽ te su "građani" i dalje na pragu "triplete", iako su ispali u polufinalu FA kupa. 

Jasno da je sva koncentracija na uspešan završetak Premijer lige, ali i "englesko" finale LŠ koje se igra za nešto više od tri nedelje u Istanbulu. A onda sledi ozbiljan posao na transfer-pijaci. 

Aguero odlazi tako da će "građani" morati da pronađu vrsnog napadača kako bi nadoknadili odlazak legendarnog Argentinca. Sa druge strane i Fernandinjo je pred odlaskom. Kapiten Sitija je protvi PSŽ-a u svojoj 36-oj godini pružio "doktorsku" partiju. Uticaj Brazilca je ogroman, videli smo kako smiruje i postrojava svoje mlađe saigrače tokom meča polufinala. 

Engleski mediji pišu kako će Brazilcu biti ponuđen jednogodišnji produžetak, ali i to kako je glavna meta za njegovog naslednika Deklan Rajs. Mladi kapiten Vest Hema ima sezonu za pamćenje. 

Sa "čekićarima" i dalje ima šansu za plasman u top četiri, na leto ga čeka mesto u Sautgejtovom timu za EURO. Njegova cena je već sada preko 60 miliona evra, postoji velika šansa da se pridruži Vokeru, Stounsu i Fodenu na "Etihadu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke