Gvardiola priznao poraz, defanzivac odlazi, prste umešala Barselona?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.08.2020.
16:56
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler ne želi da ostane u Mančesteru.

Povezane vesti

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola otkrio je danas da će Erik Garsija najverovatnije napustiti "građane" pre početka naredne sezone.

Mladi štoper je ove sezone odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima uglavnom dok su igrači na njegovoj poziciji bili povređeni, ali je odlučio da ne produži ugovor sa Sitijem koji mu ističe na kraju sledeće sezone.

"Rekao nam je da ne želi da produži ugovor. Pretpostavljam da želi promenu sredine, kao i da će se to uskoro desiti", rekao je Gvardiola.

Španski i engleski mediji bruje o intresovaju Barselone što i nije neobično budući da je 19-godišnji Garsija i ponikao u njihovoj omladinskoj školi La Masiji.

Uzevši u obzir da je u Mančester stigao Nejtan Ake koji je takođe defanzivac, Španac se nada povratku u Barsu koja je navodno za to spremna da plati blizu 20.000.000 evra.
Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 06.08.2020
20:32

Iskreno i ne vidim neki potencijal u njemu, preslab za stopera

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.08.2020
17:59

To znaci da dolazi zamena za Pikea, i on je mlad i dobar igrac! Barca se bas lepo i ozbiljno priprema i ozbiljno podmladjuje? Svaka cast barci na sadasnjem dovodjenju mladih igraca!

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.08.2020
17:43

Barca se naoruzava mladim i dobrim igracima! Barca je vec pripremila mlade igrace za buducnost i to njih sedam do osam mladih, skoro pola iz svoje B tima a ostslo je kupila! Forca Barca!