Gvardiola raspametio navijače - megazvezda na pragu Sitija?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 05.07.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net

Deluje da je pravi trenutak za to.

EPA-EFE/Dave Thompson
EPA-EFE/Dave Thompson

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola naciljao je aleternativu za napad u slučaju da ne dođe Hari Kejn, a ona je ni manje ni više nego fudbaler Barselone Antoan Grizman, prenosi Mundo Deportivo.

Kejn je već mesecima unazad prvi pik za napad Sitija, ali iz Totenhema su sve glasnije najave da ga ni ovog leta neće pustiti.

Toga su svesni i na "Etihadu", pa se okreću drugim opcijama, a poželjna i dostižna našla se u liku Grizmana, koji je zaostavština prethodne uprave kluba.

Francuz se nije dokazao u Barseloni, a ako imamo u vidu finansijske poteškoće katalonskog kluba jasno je da je rastanak izvodljiviji nego što je to slučaj sa Kejnom.

Barselona i Siti gaje odlične odnose, a ključna spoma je Gvardiola. Ovog leta su Erik Garsija i Serhio Aguero krenuli put Katalonije, a čeka se da neko ode i u suprotnom pravcu.

Grizman je i veliko opterećenje za budžet Barselone, pošto je posle Lionela Mesija drugi najplaćeniji igrač u klubu.

Ovaj transfer mogao bi da pogura i novi ugovor koji se sprema Mesiju, a kojem je sve podređeno u klubu.

Eventualni dogovor mogao bi da bude postignut i u vidu trampe pošto se već neko vreme kao moguća pojačanja Barselone spominju Emerik Laport, Bernardo Silva i Žoao Kanselo.

U slučaju da se priča sa Grizmanom izjalovi, kao treće rešenje mogao bi da bude Deni Ings, koji je odbio da produži ugovor sa Sautemptonom i izvesno će godinu dana pre isteka ugovora napustiti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke