Gvardiola spreman da "naljuti" Artetu?!

Autor: Stefan Matić
petak 12.08.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Veliko prijateljstvo potencijalno ugroženo.

EPA-EFE/Alex Livesey
EPA-EFE/Alex Livesey

Povezane vesti

Siti i Arsenal su krenuli u novu sezonu pobedama. 

Haland i saigrači su dobili Vest Hem u gostima rezultatom 2:0, dok su Artetini izabranici slavili sa 2:0 protiv neugodnog Kristal Palasa. 

Arteta i Gvardiola imaju istoriju, dvojac je sarađivao u Sitiju punih tri sezona. Arteta je bio desna ruka Kataloncu, Pep ima samo reči pohvale za sadašnjeg trenera Arsenala. Ipak, prijateljstvo bi moglo biti testirano - Skaj prenosi kako Siti želi Tirnija iz Arsenala. 

Mladi Škot je ušao sa klupe protiv Palasa, Zinčenko ga je odlično odmenio zabeleživši i asistenciju. Tirni je od 2019. godine u Arsenalu, bivši igrač Seltika je imao problema sa učestalim povredama, ali ga "tobdžije" itekako cene. Čak ga vide i kao budućeg kapitena svog kluba. Gvardiola i Siti nisu uspeli da dovedu Kukurelju, Brajton nije hteo da odustane od traženog a situaciju je ekspresno iskoristio Čelsi i doveo odličnog beka za 60 miliona evra.

Tirni ima ugovor do 2026. godine, deluje da bi Siti morao da izdvoji čak i više nego što su hteli za Kukurelju. Ovaj transfer je za sada daleko od realnog. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke