Gvardiola nezajažljiv, hoće sve trofeje, ali i transfer bombe na leto! Ovo je spisak!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.03.2021.
11:07
Izvor: Sportske.net

Tandem iz snova.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Erling Haland je bio i više nego nezadovoljan bodom u Kelnu. Norvežanin ruši rekorde, postiže golove iz kola u kolo, ali "milioneri" ne beleže dobre rezultate. 

Remi sa "jarčevima" ih je ostavio na petoj poziciji sa četiri boda manje od Ajntrahta. Kostić, Jović i saigrači će se upravo odmeriti sa "milionerima" posle internacionalne pauze. 

Borusiju čeka i dvomeč sa Mančester sitijem u četvrtfinalu LŠ, a jasno da će Haland zadobiti dosta pažnje. 

Sem Li, jedan od najpouzdanijih novinara po pitanju Sitija, navodi kako je pre par nedelja kontaktiran Alfi Haland. Erlingov otac je i nastupao za Siti, nažalost najviše ga se sećamo po duelu sa Kinom. Novinar navodi da su "točkovi krenuli da se okreću", ali čeka se konsenzus.

Gvardiola je izjavio kako nije gledao Halanda i Borusiju toliko, ali da će tokom pauze imati i više nego dovoljnog vremena. Engleska veruje da je Halandova budućnost na "Etihadu", ukoliko se Gvardiola i Bergistajn slože oko Norvežanina jasno da će teško ko uspeti da im parira. Real Madrid se navodi kao jedina prava konkurencija "građanima". 

A zamislite i da Mesi dođe na "Etihad" naredne sezone po isteku ugovora sa Barsom. Kakav bi to tandem bio, rekordi bi padali od prvog kola PL.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Tuesday, 23.03.2021
18:44

Ma kakvi rekordi, Messi bi ih upropastio kao što je upropastio i Barsu. Osim toga on i ne sme da pomisli da ode tamo jer bi ga uništili defanzivci PL i istopio bi se kao kocka šećera na kiši Stoke-a (sada možda Sheffield-a, West Brom-a ili Fulham-a), ako ga pre toga ne bi izneli na nosilima sa terena. Tako bar kažu fun-ovi izlizanog, a mi im naravno verujemo. 😂 Dakle Messi zasigurno ostaje u Barsi, tamo ga maze, paze i tepaju mu, još kada mu dođe kum... ne odvoji njega niko od upropašćavanja Barse svojom enormnom platom i nikakvim učinkom. 😂😂😂

avatar
Mangus
Monday, 22.03.2021
11:46

Mesi ce sada ostati u Barseloni. Jednostavno zna sa kim radi a jos ako mu dodje kum, onda tek nece otici do kraja karijere. Sto se tice Sitija i Halanda, to jeste realno. Odlazi Aguero, treba im napadac, para imaju kao blata... Velike su sanse