Haland ili Vlahović pitanje je sad?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.11.2021.
10:41
Izvor: Sportske.net

Šta su opcije?

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Mančester Junajted traži napadača, nije ni tajna, Kavani će otići, sa druge strane ostaje Ronaldo, ali je veliko pitanje kako će Ragnik uspeti da smiri njegov ego, makar do kraja sezone.

Dve su mete, prva je Erling Haland i to nije tajna. Njegov otac navija za ovu soluciju, a veruje se da bi novi menadžer mogao da ima odlučujući uticaj. Naime, on ima sjajan odnos sa igrače, ali i njegovim ocem Alfijem. Ubedio ih je pre par godina da iz Moldea odu u Salcburg, iako je praktično klub sve dogovorio sa Juventusom.

Ragnik je navodno bio glas razuma, Juve je želeo da pošalje Halanda u drugi tim, da se kali, ali je Salcburg, na neki način filijala Red Bul Lajpciga garantovao minutažu. Sve što se posle toga odigralo je karijera iz snova, pa se na "Old Trafordu" nadaju da bi Nemac mogao opet da ubedi Norvežanina i njegovog oca, naravno i Rajolu da odaberu "Teatar snova".

Druga opcija je, kako pišu engleski mediji, Dušan Vlahović.



"Đavoli" su skautirali Srbina on će koštati nešto manje od Halanda, ali Fiorentina navodno hoće da ga proda već na zimu. Junajted nema prostora za taj transfer, čekao bi leto, ali ako ponudi garancije Vlahoviću, on ne mora da prihvati eventualnu odluku "Ljubičastih" da pristane na ponudu Totenhema koji je najozbiljniji kupac u januaru. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke