Haland ima svoj san, ali isprečio se - Mino Rajola sa drugačijim planom?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.03.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Norvežanin i danas glavna tema.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Madridski i katalonski mediji nastavljaju da vode svoj "El klasiko" za Erlinga Halanda.

Jutros smo preneli informaciju iz madridskih medija da je Halandov san dres Real Madrida, ali popodne, istog dana, stižu drugačije glasine iz Katalonije.

Tamošnji mediji tvrde da Mino Rajola ubeđuje Halanda i njegovog oca da je Barsa bolja opcija i da će sportski projekat Katalonaca biti jači u narednim godinama. Đoan Laporta je preko Rajole poslao ponudu vrednu 150 miliona evra za pet godina, što znači bi Haland godišnje zarađivao 30 miliona evra, ubedljivo najviše u čitavoj ekipi. 

Takođe, podrazumeva se da bi Barsa platila identičan bonus vredan 40 miliona evra za Rajolu i Halandovog oca, a i 75 miliona Borusiji Dortmund, te stavke su odavno svima jednake i poznate. 

Sada preostaje da Haland izabere, približno mu isto nude i Real i Barsa, s tim što Norvežanin ne bi bio najplaćeniji u Madridu, jer će to biti Kilijan Mbape.

Pitanje je samo da li Haland želi da bude jednako velika zvezda ili jedina u timu, jer je jasno da Barsa neće imati takvog "teškaša" u svojoj ekipi, kao što je Mbape. 

Katalonski Sport dodaje da su Ćavi i Đordi Krojf posetili Halanda u utorak kako bi mu otkrili kompletan plan i projekat sa njim  na čelu. Ćavi je lično već "doveo" Kesija i Kristensena, kao i zimus Ferana Toresa, tako da ovakva vrsta glasine nije novost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke