Haland kao Sančo? Real na mukama

Autor: Sportske Net
četvrtak 12.08.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

Dok čekaju Mbapea, smišljaju novi plan.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Već neko vreme govori se o tome da će Real Madrid pokušati da potpiše Erlinga Halanda ovog leta, u poslednjim danima avgusta, jer sve vreme nailaze na odbijanje PSŽ-a da dovedu Kilijana Mbapea. 

Međutim, "Marka" prenosi da to neće biti lako potpisivanje. U stvari, nakon konsultacija sa nemačkim klubom, moguće potpisivanje Halanda u Madridu ovog leta je nemoguća misija. Trenutni stav Dortmunda je vrlo jasan, oni neće prodati napadača na ovom transfer tržištu. U stvari, sportski direktor kluba Sebastijan Kel, nedavno je potvrdio da "Haland ostaje siguran u Dortmundu", navodeći da je strategija kluba ista kao i sa Sančom prošle godine, o kome se neprestano spekulisalo da će otići. On to tada nije učinio, jer je takva bila volja Dortmunda.  

Stav Real Madrida u vezi sa mogućim potpisivanjem Halanda još uvek nije poznat. Međutim, ako je tačno da su voljni da daju ponudu u slučaju da se Mbape definitivno ne ostvari ovog leta, može se zaključiti da i dalje veruju da će se ideja Borusije iz Dortmunda promeniti usled primamljive novčane ponude. 

Čini se da će poslednje nedelje avgusta biti veoma intenzivne, a prosto zvuči neverovatno da Real Madrid neće dovesti barem jedno pojačanje u pokušaju da zakrpi pukotine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke