Haland prihvatio Sitijevo bogatstvo i oboriće rekord Premijer lige!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 19.04.2022.
08:54
Izvor: Sportske.net

Ostaje teži deo posla.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Norveški golgeter Erling Haland napravio je korak bliže transferu u Mančester siti pošto je prema pisanju "Dejli Mejla" dogovorio lične uslove sa engleskim klubom u vezi sa petogodišnjim ugovorom.

Pisali smo pre dva dana o zastuju u pregovorima zbog velike pohlepe Halandovog oca i agenta u vidu znatno veće provizije nego što je Siti spreman da pruži u ovom trenutku, ali kada je reč o Erlingu problema više nema.

Kako se navodi, Haland je prihvatio neverovatne uslove Sitija gde bi nedeljno zarađivao 600.000 funti, što je za 100.000 više od onoga što Mančester junajted nudi Polu Pogbi ne bi li produžio ugovor sa klubom.

Prema dogovoru koji je postigao sa "Građanima", Haland bi na godišnje inkasirao 31 milion funti, a posao bi trebalo da bude ozvaničen najranije početkom naredne nedelje.

Podsetimo, sportski direktor Borusije Dortmund Sebastjan Kel naglasio je da je izlazna klauzula za Halandov ugovor poznata stvar (75 miliona evra) i da klub neće ići ispod toga, ali je problem što agent Mino Rajola i Erlingov otac Alf-Inge traže skoro isto toliko za proviziju i nema sumnje da će se u ovom delu voditi najveća bitka za najvredniji transfer ovog leta.

Kako god se okonča ova saga, Haland je u godinama kada mora da izabere pravu sredinu za nastavak karijere, a o tome da li je Dušan Vlahović pogrešio što je krajem januara prešao u Juventus više pročitajte na našem sajtu.

Siti će ipak u nastavak šampionske trke morati da krene bez Halanda, a prvi izazov posle remija sa Liverpul dolazi u sredu kada će na "Etihad" stići Brajton, a AdmiralBet vam nudi lepu kvotu od 1,82 na pobedu domaćih uz tri ili više postignutih golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke