Haland se dogovorio, nije gotovo, u igri još jedan klub!

Autor: Boris Jovanović
sreda 23.06.2021.
09:32
Izvor: Sportske.net

Norvežanin zna gde želi, ali njegova nije poslednja...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Šta će biti sa Erlingom Halandom?

On se navodno dogovorio sa Realom, prihvatio uslove Florentina Pereza, ali je ostao onaj teži deo posla, da Madriđani nađu rešenje za Dortmund koji odbija da pusti Norvežanina.

Tačnije, traže oko 150 miliona evra, duplo od onoga što će biti klauzula sjajnog napadača narednog leta.

On se sa prijateljima provodi na Mikonosu, Rajola i otac Alfi pregovaraju, u Realu žele da završe posao, da sada plate oko 120 miliona Halanda (sa bonusima), a onda da narednog leta dovedu Mbapea bez obeštećenja.

Pitanje je da li taj plan ima šansu da uspe. Čelsi je klub koji je navodno najbliži tome da odreši kesu, da uz 100 miliona u Dortmund pošalje Ejbrahama i još nekog mlađeg igrača. Oni računaju da bi Nemci to prihvatili, no ostaje da sačekamo.

U trci je Bajern, međutim, oni neće jasno plaćati ove sume, ali imaju ideju da sačekaju naredno leto, da Haland preuzme palicu od Levandovskog, a Rajoli bi ponudili najveću proviziju kako bi pulena ubedio da se preseli u dobro poznatom smeru Dortmund - Minhen.

No, ostaje kao jedino pouzdano da je igraču prioritet Real, mada bi tamo dobio manje novca nego u Engleskoj. Ipak, on želi da predvodi napad "Los Blankosa", gde je i prijatelj Odegard, poslednju reč u narednih 12 meseci imaće Borusija.

Već sledećeg leta, uzeće "samo" 75 milions i neće se pitati ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke