Haland na svim naslovnicama, ali nijedna nije ni blizu prave istine!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.03.2021.
09:19
Izvor: Sportske.net

Norvežanin će teško ostati u Dortmundu ako ovako nastave.

Beta/AP Photo/Martin Meissner, Pool
Beta/AP Photo/Martin Meissner, Pool

Povezane vesti

Erling Haland će biti najtraženiji igrač ovog leta i gotovo da nema velikana koji ga ne želi u svojim redovima.

Ono što je posebno zanimljivo, on se nalazi među udarnim vestima u svim jačim medijima Katalonije, Španije i Engleske i svaki od njih tvrdi različito!

Katalonski Sport uverava da će Barselona krenuti u totalnu ofanzivu, da će Đoan Laporta pokušati da iskoristi svoje poznanstvo sa Minom Rajolom i ubedi ga da pređe na "Kamp nou". Sport takođe ističe da će ova operacija koštati Barsu minimum 100 miliona evra, ali da uz prodaju igrača to neće biti neizvodljivo, te da bi Haland voleo da igra sa Leom Mesijem.

Istovremeno, takođe danas Marka piše o Halandu kao velikoj želji Real Madrida. Marka tvrdi da Halandu novac nije najvažniji, baš kao ni Kilijanu Mbapeu, te da je Norvežaninu san da zaigra za Madriđane. Ovaj list se poziva na informacije koje je dobio iz izvora bliskih madriskom klubu.

Tu nije kraj, jer engleski mediji pišu da Haland želi da igra u Premijer ligi, te da će u igri biti Čelsi i Mančester Siti. Spekulisalo se da bi Čelsi u trampu sa Dortmundom ubacio Tima Vernera, ali je Nemac odbio da se vrati u Bundesligu. Siti ima keca u rukavu, a to je Pep Gvardiola, ali i činjenica da je Halandov otac igrao u Sitiju. Tu je jedini problem loš odnos između Rajole i Gvardiole koji datira još od pre deset godina, kada je Pep proterao Zlatana iz Barselone.

Zaključak na sve ove spekulacije dao je transfer guru Fabricio Romano, koji tvrdi da je tačno da svi žele Halanda, ali da nije ni blizu dogovora ni sa jednim klubom, te da će ovo biti otvorena i vrlo zanimljiva trka.

To potvrđuje i ovo "otimanje" i prisvajanje Halanda od strane katalonskih, madridskih i engleskih medija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke