Haland već pakuje kofere, snažna poruka Borusiji

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 30.03.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Pitanje je Real ili Barselona.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland čvrsto je rešen da ovog leta napusti Nemačku, a o svojim namerama obavestio je i rukovodstvo "milionera", prenosi španski "Deportes Cuatro".

Kako se navodi, talentovani norveški fudbaler je rekao da već ima kuću u Španiji, čime je nagovestio da bi njegov naredni klub trebalo da bude iz ove zemlje.

Kako isti izvor prenosi, Haland je kupio nekretninu u Marbelji, gde se trenutno nalazi sa reprezentacijom Norveške.

Jasno je da fudbaler takvog potencijala ukoliko želi da napravi iskorak u odnosu na Borusiju može samo da pređe u Real Madrid ili Barselonu.

Na koju god stranu da se odlučio tom klubu će biti jako teško da dođe do njegovog potpisa pošto Borusija na ime obeštećenja traži 180 miliona evra.

Sve do nedavno malo je bilo verovatno da će Haland napustiti Borusiju posle svega godinu i po dana, tim pre što bi mu se izlazna klauzula aktivirala tek na leto 2022. godine.

Prema njoj bi potencijalni kupac trebalo da plati 75 miliona evra, što je daleko isplativije, ali su nešto slabiji rezultati "milionera" ove sezone uticali da se njegova odluka o napuštanju kluba ubrza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke