Haland zaprepastio sve - Erling neće dugo biti u Mančester sitiju?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 30.09.2022.
14:31
Izvor: Sportske.net

Zver je i ove sezone.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Otac jednog od najboljih napadača današnjice Erlinga Halanda, Alf Inge, rekao je da je Mančester siti letos bio prvi izbor za njegovog sina, ali ne i jedini.

Logično, mnogi timovi su bili zainteresovani za njega i želeli da plate koliko god je neophodno samo da Norvežanin obuče njihov dres. Ipak. on je izabrao nekadašnji klub svog oca - Mančester siti. Tamo sada trese mreže kao od šale iako su mnogi sumnjali da će to činiti u Premijer ligi.

No, gde je još mogao da završi? Alf Inge je u za "Viaplay" otkrio da je njegov sin imao svoju listu prioriteta predočivši kako je ona izgledala. Na prvom mestu bio je Mančester siti. Drugi je bio Bajern Minhen, treći Real Madrid i četvrti Pari Sen Žermen.

Kada je to nabrojao, rekao je da njegov sin ne želi da se stacionira u jednom klubu, već da oproba sve lige, pa tako nije otpisao gorepomenute timove.

"Mislim da Erling želi da se dokaže u svim ligama. Može ostati na jednom mestu tri, četiri godine... Na primer, u Nemačkoj je bio dve i po, mogao bi biti dve i po u Engleskoj, potom Španija, Italija i Francuska", rekao je Haland senior.

Naravno, niko ne govori da se Erling neće opredeliti da duže ostane u Sitiju, ali sudeći prema rečima njegovog oca, to je malo verovatno. No, sačekajmo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke