Halandova turneja, Barsa arhivirana, sledi Madrid - Gde posle?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.04.2021.
19:45
Izvor: Sportske.net

Rajola i otac napadača žele da saslušaju sve opcije.

EPA-EFE/LARS BARON / POOL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Povezane vesti

Preneli smo danas, uplašili smo se da se nismo "upecali" na prvoaprilsku šalu, ali istina je. Rajola i Haland senior su otpočeli svoju "turneju" u cilju pronalaženja najbolje destinacije za jednog od najboljeg igrača današnjice. 

"Puteševstije" je krenulo iz Barse. Laporta je imao sastanak sa agentom i ocem igrača Borusije Dortmund. Mino je imao i sastanak sa čelnicima BVB-a, klub ne želi da pusti igrača za ispod 150 miliona evra. Posle razgovora sa novim/starim predsednikom Barse sledi put u Madrid. 

Rajola i Alf-Inge Haland imaće sastanak sa Florentinom Perezom. Jasno da Florentino želi nove "galaktikose". Dolazak Halanda naredne sezone bi se poklopio i sa otvaranjem modernizovanog "Bernabeua" što bi bio pravi šlag na tortu. Turneja se ne završava u Španiji, Romano takođe prenosi kako su već dogovoreni i sastanci u Engleskoj. Jasno da u ovom trenutku postoje tek tri premijerligaša koji mogu priuštiti Halanda. 

To su Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi koji su itekako zainteresovani za Norvežanina. Junajted će po kraju sezone izvesno ostati bez Kavanija, Sitiju odlazi Aguero dok se Čelsi nije usrećio sa Vernerom. Čeka na pakleno leto. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke