Hari Kejn ima reč - Fudbaler najavio dolazak

Autor: Sportske Net
petak 06.08.2021.
18:34
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i on.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Posle svih spekulacija, odlazaka u Mančester Siti, odbijanja da trenira, namernog propuštanja treninga, produžetka odmora, bojkota... oglasio se konačno i Hari Kejn. 

Fudbaler Totenhema je na svojim društvenim mrežama otvorenim pismom objasnio situaciju i rešio neke nedoumice. 

"Skoro će 10 godina od kada sam debitovao za Sparse. Za sve ove godine, vi, fanovi, pokazali ste mi apsolutnu podršku i ljubav. Zbog toga me boli kada čitam komentare od proteklih nedelja gde se preispituje moj profesionalizam", počeo je napadač.

Želim da dokumentujem da nikada ne bih i da nikada nisam odbio da treniram. Vraćam se u klub sutra, kao što je planirano. 

Nikada ne bih uradio nešto što bi ugrozilo odnos koju imam sa navijačima koji mi daju toliko nesebičnu podršku za sve ovo vreme u klubu. Tako je oduvek, a tako je i danas", poručio je Kejn. 

Podsetimo, već neko vreme sve su glasnija govorkanja da bi Kejn mogao da pojača napad Mančester Sitija, uprkos tome što su doveli Griliša i potrošili 100 miliona na njega. Međutim, bilo kakvih zvaničnih informacija nema. 

Ono što jeste problem za londonski klub jeste što će Englez posle odmora na Floridi najverovatnije morati u karantin i neće još uvek moći da se vrati treninzima, pa je vrlo moguće da će propustiti prvu utakmicu Premijer lige upravo protiv "građana". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke