Hendo "blokirao" napad Reala - Liverpulov prioritet jesu braća Belingem!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 05.12.2022.
23:05
Izvor: Sportske.net

Da li kapiten "redsa" može uveriti englesku senzaciju u dolazak na "Enfild".

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Džud Belingem je meta broj jedan u engleskim medijima.

Cela javnost se divi tinejdžeru koji je pružio neverovatnu partiju u pobedi reprezentacije Engleske nad Senegalom. Neverovatno je kada vidite šta radi Džud u svojih 19 godina, jasno da će ga Borusija Dortmund teško zadržati. Sutradan, posle meča Belingemu, koji je bio u društvu Džordana Hendersona i Trenta Aleksandra-Arnolda, je bio "zamoljen" od strane navijača Real Madrida da dođe u njihov klub. 

Odmah je intervenisao Džordan Henderson i "odbacio" mogućnost odlaska Džuda u Madrid, što je razumno jer Belingem se pominje i kao velika želja Liverpula. Henderson, naravno radi kapitenski posao za klub sa "Enfilda". 

Ali, nije samo Džud talentovan u porodici Belingem. 

Njegov mlađi brat, Džob Belingem se takođe izdvaja svojim partijama u Birmingemu. Klubu gde je i Džud ponikao. Džob dobija redovno priliku sa klupe u Čempionšipu, minutaža koja je dozvolila premijerligašima da se uvere u potencijal koji mlađi Belingem poseduje. 

Džob ima 17 godina, redovan je član engleskih omladinskih selekcija i videćete da liči na svog brata - posebno po stilu igre. Zamislite, braća Belingem u dresu Liverpula - vezni red "redsa" bi bio osiguran narednu deceniju. Jasno, biće to teška trka sa klubovima poput Junajteda, Real Madrida i PSŽ-a.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke