"Here we go" - PSŽ "ukrao" Juveu i igrača i zaštitni znak na pijaci!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.06.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Nastavili su niz.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Prvo Žoržinjo Vajnaldum, a sada i Đanluiđi Donaruma.

Nekada je Juventus bio prepoznatljiv po tome da pokupi sve što valja po isteku ugovora, a sada se PSŽ nameće kao ozbiljan kandidat da ih "nadigra" i u tome.

Vajnaldum je bio prvo besplatno pojačanje, a od noćas je to i - Đanluiđi Donaruma.

Fabricio Romano je potvrdio da će Donaruma u narednim danima odraditi lekarske preglede u kampu reprezentacije i da će PSŽ ozvaničiti njegov transfer. 

Donaruma će potpisati ugovor do 2026. godine, godišnje će zaraživati 10+2 miliona evra kroz bonuse.  

Ono što je posebno zanimljivo, Donaruma neće da ide na pozajmicu, jer hoće da se bori sa Kejlorom Navasom za mesto startera. Kostarikanac je zaista spektakularan i na golu Parižana, najzaslužniji je bio za pobede nad Barsom i Bajernom u Ligi šampiona, gde je u četiri meča imao preko 20 odbrana, tako da će Maurisio Poketino biti na slatkim mukama.

Što se Donarume tiče, Barselona i Juventus su bili u priči, ali su odustali, jer nisu želeli da daju toliki novac. Na sve to, ne treba zaboraviti da će i Mino Rajola inkasirati 20 miliona evra provizije za besplatan potpis njegovog agenta.

Inače, i pre Vajnalduma i Donarume, PSŽ je besplatno doveo Andera Ereru iz Mančester Junajteda, pokušali su ovog leta da ukradu i Memfisa Depaja Barseloni, tako da Parižani polako preuzimaju Juventusov zaštitni znak kupovine besplatnih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke