Heroj Maroka izbacio Španiju, pa izrazio želju gde bi da nastavi karijeru!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 08.12.2022.
16:59
Izvor: Sportske.net

Italija "obećana" zemlja.

EPA-EFE/Mohamed Messara
EPA-EFE/Mohamed Messara

Povezane vesti

Desni bek Maroka Ašraf Hakimi postao je idol nacije nakon što je svojim pobedonosnim golom sa penala izbacio Španiju i po prvi put u istoriji odve afričku selekciju u četvrtfinale Mundijala.

Fudbaler Pari Sen Žermena, baš kao i čitava reprerezentacija Maroka igra sjajno na Mundijalu u Kataru, a mnogi navijači Intera podsetili su se koliko je kvalitetan njihov nekadašnji igrač i poželeli da ga opet vide u plavo-crnom dresu kluba iz MIlana.

Njihovu želju navodno deli i sam 24-godišnji Hakimi koji je prema uglednom sportskom listu "Korijere delo Sport" svom nekadašnjem saigraču iz Intera Argentincu Lautaru Martinezu rekao da bi se rado vratio na "Đuzepe Meacu".

Hakimi je i na svom Instagramu pominjao Inter i to u slavlju nakon pobede nad Španijom, on je u svlačionici uzvikiva "Napred Inter, zauvek", što je zabeleženo i na njegovom Instagram profilu.

Ipak, povratak u Inter je malo verovatan, jer Hakimi ima jak ugovor sa Pari Sen Žermenom do leta 2026. godine, a "sveci" ne žele da ga se lako odreknu, nakon što je došao na "Park prinčeva" 2021. godine iz Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke