Hladan tuš posle najave transfera karijere Filipa Kostića

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.04.2022.
19:02
Izvor: Sportske.net

Deluje da nema ništa od ovoga.

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić nije opcija za milanski Inter, prenosi italijanski novinar Alfredo Pedulja.

Leto je sve bliže, a samim tim i prelazni rok koji će širom kontinenta doneti brojne velike transfere. Filip Kostić se sprema za potpis karijere s obzirom na to da i ove sezone blista u dresu Ajntrahta, a niko nije ostao imun na njegovu predstavu na "Nou kampu".

Italija se i u predstojećem "merkatu" spominje kao opcija za Kostića, a juče je vrlo pouzdani nemački novinar Florijan Platenberg plasirao informaciju da će Kragujevčanin biti novo pojačanje Intera, o čemu smo pisali. 

No, sada od Alfreda Pedulje stižu drugačije novosti, a to da je "nerazurima" prioritet dogovor sa Ivanom Perišićem oko novog ugovora i da neće krenuti ka Kostiću. Usput, realizovali su transfer Robina Gosensa iz Atalante koji je ove polusezone na pozajici na "Đuzepe Meaci". Nemcu su obećali važnu ulogu na levoj strani, a Kostićevim dolaskom bi prekršili tako nešto. Uostalom, teško je verovati da bi trošili 25.000.000 da bi Gosens bio sporadičan lik.

Tako deluje da će Kostić gledati ka Rimu, odnosno Romi i Laciju koji su ranije iskazali interesovanje za njega. Naravno, ne bi bilo iznenađujuće da pokuša i u drugim zemljama. Znamo da je prelazni rok nepredvidiva stvar, puna spekulacija, pa nas tako i oko Filipa Kostića očekuje još mnogo novosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke