Hladan tuš za Barsu, ništa od zvučnog pojačanja!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 31.08.2021.
18:22
Izvor: Sportske.net

Ništa od Olma!

Twitter/@FCBarcelona
Twitter/@FCBarcelona

Povezane vesti

Talentovani španski fudbaler Dani Olmo ipak neće preći u Barselonu ovog leta, iako su danas postojale najave da bi mogao da se vrati u klub u čijoj omladinskoj školi je proveo sedam godina.

Prema mnogim saznanjima, Olmo će do kraja sezone sigurno ostati u Red Bul Lajpcigu, a zaključno do ovog trenutka nije nikakava ponuda stigla na adresu nemačkog kluba.

Dodaje se da je bivši fudbaler zagrebačkog Dinama trenutno na odmoru u Italiji i da nije postigao nikakav dogovor sa Barselonom, iako je najavljivano na je pristao na petogodišnju saradnju.

Mundo Deportivo je nešto ranije preneo da je Barselona ponudila Lajpcigu 75 miliona evra, ali očigledno da nikakve zvanične ponude nije ni bilo.

Barseloni onda ostaje suviše malo vremena da pronađe rešenje za napad. Mario Mandžukić je ponuđen, ali je otpao, dok je dolazak Edinsona Kavanija u magli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tipico.Tipico
Tuesday, 31.08.2021
19:39

Pitanje za Autora teksta; Gospodine Aleksandar Golubović odakle vam informacija za ponudu od 75. miliona eura??? Da li vi znate u kakvoj finansijskoj situaciji se nalazi Barselona ??